Finaste tapeterna för dina väggar!

Vi har valt att samarbeta med de bästa tapetleverantörerna. Du känner säkert till varumärken som Boråstapeter, InTrade, Midbec och Designers Guild. Dessa, och många flera, hittar du hos oss. Här finns garanterat något för alla. Det enklaste är att du kommer hit och väljer bland alla våra vackra tapeter. Välkommen!

Här nedan visar vi några av våra leverantörer, men listan är lång. Hos oss hittar du:

Engblad & Co
Boråstapeter
InTrade
Midbec
Duro
Sandberg
Designers Guild
Top Selection
York

Jane Churchill
Majvillan
Matthew Willamson
Colefax & Fowler
Mimou
Ferm Living
Thibaut
Carma
Christian Lacroix

Osborne & Little
Nina Campbell
Sanderson
Morris & CO
Mulberry
Ralph Lauren
Versace
Cole & Son
Casadeco

Caselio
Casamance

Fototapeter
Mr Perswall
Rebel Walls
Photowall

Boråstapeter

Boråstapeter är Sveriges äldsta och i särklass mest kända och sålda tapetvarumärke. Utifrån en klassisk och tidlös grund utvecklas varumärket kontinuerligt för att möta marknadens intresse för design, färg och form. Boråstapeter vill vara en inspirerande förebild på tapetmarknaden.

Lexington

En blårandig arbetsskjorta, vindpinat solblekt trä, naturmaterial som läder, linne, sten, hav, och sand samt en avslappnad östkustlig livsstil är några av inspirationskällorna till den klassiska New England-stilen. En annan inspirationskälla har varit en resehandbok över New England från 1899 som man av en slump kom över i ett antikvariat.

Designers Guild

Kombinerar kreativitet och nytänkande med högsta kvalitet. Företaget finns över hela världen och erbjuder tapeter, tyger, möbler, bädd- och badkollektioner, kuddar, accessoarer med mycket mera. Designers Guild har flera olika exklusiva varumärken, bland annat Christian Lacroix och Ralph Lauren.

Christian Lacroix

Extravagant och vågat. Design från Lacroix är alltid spännande och allt annat än tråkig. Se bara de fantastiska mönstren och kombinationerna!

Ralph Lauren

Det amerikanska modehuset visar upp en rik flora tapeter med varierade mönster och färger. Signaturen är dock klassisk, med randigt, rutigt, paisley och finstämda blommönster. Vackert och sofistikerat.

Engblad & Co

Engblad & Co är ett svenskt varumärke med ett ungt och trendmedvetet uttryck. Med koll på vad som ligger i luften satsar de på design som attraherar både brett och smalt på en internationell marknad.

InTrade

Låt dina väggar tala! InTrade letar rätt på det bästa och roligaste i tapetvärlden. Deras skräddarsydda kollektioner har olika uttryck och är därför populära bland designintresserade i hela Sverige.

Midbec Wallpapers

Midbec har sina känselspröt riktade mot världen och fångar snabbt upp stilar och trender. De handplockar produkter med fingertoppskänsla och genuint intresse och vågar erbjuda det djärva och nya.

Caselio

Caselio är märket som får solen att skina hemma! Utifrån ordet Casa som betyder hus och Helio sol. Efter 10 års skapare av tapeter och matchande produkter erbjuder Caselio fortfarande glada och färgstarka samtida kollektioner.

Majvillan

Majvillan är ett svenskt varumärke som älskar det vackra och månar om miljön. Majvillans första tapetkollektion var för barn med mönster som utstrålade lycka. Något år senare släppte Majvillan sin första vuxenkollektion. Här hittar man både grafiska former och figurativa motiv och färgerna karakteriseras av lätt sotade pasteller i kombination med mycket grått och vitt.

Mr Perswall

Fototapeter för personliga hem. Tanken är att du själv ska kunna skapa dina egna tapeter. Mr Perswall hittar nya mönster vart de än vänder sig och intressanta motiv i allt från fotosidor för amatörer till egna semesterbilder. De har hämtat inspiration från fotografer och illustratörer varvat med akvarell- och oljekonstnärer. Än idag hittar de idéer hos vänner och bekanta.

Sandberg

Sandberg är ett svenskt designföretag som brinner för hantverket. Det tror på miljön, människan och att hemmet är utgångspunkten för välbefinnande. De designar och tillverkar tapeter och accessoarer med ett unikt uttryck i sin fabrik i Ulricehamn.

Cole & Son

Cole & Son är ett tapetföretag med anor sedan 1800-talet. De producerar innovativa och vackra mönster och deras aktuella kollektioner återspeglar både deras långa framstående historia och ett kontinuerligt engagemang i att framställa nya och spännande tapeter.

Morris & Co

William Morris startade 1861 ett inredningsföretag vars mål var att göra god hantverksmässigt producerad design för folket, som en uttalad reaktion på industrialismens massproduktion. Estetiken byggde framför allt på medeltida förebilder. Idag är både tapetutbudet och efterfrågan större än någonsin.

Élitis

Elitis erbjuder franska tyger och tapeter med moderna ytor och material och en design som är helt unik. De är kända för sin fantastiska kvalitet både i design och i tillverkning. Tapetmönster som känns avantgarde blandas med kvalitéer som skapar lyxig känsla. Elitis har tapeter du inte trodde fanns och är storsäljare till både privatpersoner och offentliga miljöer. De har både papperstapeter, nonwoventapeter och vinyltapeter.

Thibaut

Thibaut erbjuder exklusiva tapeter med kvalité och design i olika stilar. Bland annat finns tapeter med historiska reproduktioner, toile eller chinoiserie. Många tapeter ger en handtryckt känsla, trots att de flesta är tryckta som papperstapeter.

Casamance

Casamance satsar på enkelhet och modern elegans i sina kollektioner. Alla tapeter kännetecknas av sin tidlöshet som ger alla rum i hemmet en varm atmosfär.

Välkommen in till oss på Färgservice!

Du hittar oss på Fosievägen 2,
214 31 Malmö. Telefon 040-804 00.

Vardagar 6.45–18
Lördag 10–16
Söndag och helgdagar stängt

Se övriga avvikande öppettider här.

VÄLKOMMEN!