Fokus på golv!

Vill du ha ett nytt golv? Trägolv, textilgolv, laminat, plast eller sten? Med en exklusiv känsla eller mer i klassiskt enkel stil? Oavsett vilket så har vi säkert ett golv som passar. Allt från enkla, funktionella plast- eller laminatgolv till exklusiva trä- eller stengolv. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt. Exempel på golvleverantörer du hittar hos oss är Kährs, Forbo, Golvabia, Tarkett och BerryAlloc. Välkommen in och titta och känn!

star floor click orange mönstrat vinylgolv kök

Forbo

Forbo erbjuder ett komplett sortiment av golv och golvtillbehör för såväl företag som privatpersoner. Ledorden för ett golv från Forbo är hållbarhet, funktion och design.

BerryAlloc

BerryAlloc är ett nytt märke inom golv- och väggbeklädning som ersätter de tidigare märkena Berry och Alloc. Idag finns varumärket i över 45 länder och erbjuder laminat-, parkett- och vinylgolv, men även vägglösningar.

Golvabia

Golvabia erbjuder kakel och klinker, textila golv, korkgolv och trägolv i modern skandinavisk design och svensk kvalitet. Lagret och fabriken för trägolven ligger i småländska Anderstorp och med rötterna i detta skogsrika landskap är naturen och miljön i fokus.

Välkommen in till oss på Färgservice!

Du hittar oss på Fosievägen 2,
214 31 Malmö. Telefon 040-804 00.

Vardagar 6.45–18
Lördag 10–16
Söndag och helgdagar stängt

Se övriga avvikande öppettider här.

VÄLKOMMEN!