Förverkliga dina drömmar med dekor!

Drömmer du om den klassiska vackra stilen från sekelskiftet eller jugend, med stuckatur och vackra detaljerade lister? Nu behöver du inte drömma längre! Vi har ett stort urval lättmonterade stuckaturlister och takrosetter, som hjälper dig att sätta en personlig prägel på din inredning och även döljer eventuella kablar och sprickor på ett smart sätt. Samtliga dekorlister är kvalitetsprodukter av polyuretan. Välkommen in och förverkliga dina drömmar!

Orac Decor tillverkar stuckatur i alla dess former och sortimentet skapar enorma möjligheter att få ett vackrare hem. Här finns allt från paneler, takrosetter, taklister, foder eller andra dekorationer från 1890-talets arkitektur eller enklare jugendprofileringar. Enkla att montera och de gör stor skillnad i ett rum.

Hos Trebroke hittar du dekorativa produkter med enkel montering som ger ett resultat som kommer att överträffa dina förväntningar. Med hjälp av lister, takrosetter och stuckatur kan du – på ett enkelt sätt – få ett rum med helt ny karaktär.

Välkommen in till oss på Färgservice!

Du hittar oss på Fosievägen 2,
214 31 Malmö. Telefon 040-804 00.

Vardagar 6.45–18
Lördag 10–16
Söndag och helgdagar stängt

Se övriga avvikande öppettider här.

VÄLKOMMEN!