Allt för ett vackrare hem

Här hos oss hittar du allt du behöver för att få ett vackert och väl fungerande hem. Vi säljer färg av absolut högsta kvalitet för såväl inomhus- som utomhusmålning. Här finns även tapeter till tusen: från klassiskt stilrena till trendigt udda. Vi har även golv för alla rum. Naturligtvis hittar du alla smarta verktyg och tillbehör du behöver för att göra jobben hemma. Som en extra bonus har vi även smarta dekorlister som förskönar ditt rum. Välkommen till oss närhelst du vill göra om hemma!

Alla regnbågens färger!

Ska du måla inne, ute, på trä, metall, puts eller järn? Eller din båt inför sommaren? Då har du kommit helt rätt! Här finns alla färgtyper och kulörer du kan önska.

Kalkfärg för lyxig yta.

Vill du ha en lyxig helmatt yta på väggar och tak, ska du satsa på kalkfärg! Det är en vattenbaserad, miljöanpassad färg som passar de flesta underlag. Läs mer här!

Glöm inte att rengöra!

För att ytor ska hålla sig fina länge är det viktigt att rengöra ordentligt, särskilt innan du målar. Här hittar du smarta produkter för rengöring av olika ytor. Läs mer.

tapet eco rutig

Finaste tapeterna!

Vi har valt att samarbeta med de bästa tapetleverantörerna. Du känner säkert redan till många av de varumärken vi har i butiken. Här finns något för alla smaker och stilar! Välkommen in och inspireras!

tarkett golv vintage

Fokus på golv.

Vill du ha ett nytt golv? Trägolv, textilgolv, laminat, plast eller sten? Med en exklusiv känsla eller i enklare stil? Oavsett vilket, har vi säkert ett golv som passar. Vi hjälper dig gärna hitta rätt! Läs mer.

anza verktyg pensel

Enklare med rätt verktyg.

Oavsett vilket projekt du har framför dig, så kan vi se till att det går snabbare och enklare tack vare rätt verktyg. Här finns verktyg och tillbehör för såväl proffs som hemmafixare.

Byt stil med dekorlister!

Klassisk sekelskiftesstil eller konstfull jugend? Här hittar du smarta dekorlister, som förändrar rummets karaktär snabbt och enkelt! Välkommen in och inspireras!

Välkommen in till oss på Färgservice!

Du hittar oss på Fosievägen 2,
214 31 Malmö. Telefon 040-804 00.

Vardagar 6.45–18
Lördag 10–16
Söndag och helgdagar stängt

Se övriga avvikande öppettider här.

VÄLKOMMEN!