ad.balans
Tolv hållbara kulörer för personliga hem

För att skapa ett hem som känns personligt och inbjudande och samtidigt visar omsorg om miljön lanserar Alcro tolv ljusa, vackra kulörer. De gör det även lättare att göra ett mer hållbart färgval med Alcro A1 – en ny väggfärg med delvis biobaserat bindemedel. Med A1 får du ett målningsresultat som inte tummar på kvalitén, men har mindre miljöpåverkan. Det är ett viktigt steg på vår fortsatta hållbarhetsresa mot framtidens färg.

En matplats ska vara levande och inbjudande och samtidigt skapa ro för att njuta av maten. Diskreta och mjuka kulörer gör rummet vilsamt och ger plats för goda samtal.

Mjuka och omfamnande toner skapar en lugn känsla som gör att man helst ligger kvar länge och vilar eller läser massor av böcker.

Lek gärna med naturmaterial av olika slag för att skapa intressanta kontraster och mjuka övergångar. I dessa ljusa kulörer får du ett harmoniskt och balanserat hem.

Välj hållbart med Alcro A1

Vi är extra stolta över vår produktinnovation Alcro A1 – en inomhusfärg med delvis biobaserat bindemedel. Med samma höga kvalitet som du är van vid att förvänta dig, får du en färg som inte kompromissar med målningsresultatet. En innovativ nyhet behöver en innovativ förpackning. Därför är vår burk gjord av återvunnen plast, vilket ger A1 ett lika gott yttre som inre.

Get in the Mood!

Nya kulörer från Beckers – Get in the Mood!

Upptäck Beckers nya exklusiva produktserie Mood för inomhusmålning av tak, väggar och snickerier. Serien består av fem produkter med unika egenskaper. De ger en vacker kulöråtergivning, extra snygg finish och en utmärkt slitstyrka.

Mood_Gruppbild_4

Nedtonade pasteller

I det första temat ser vi nedtonade pasteller i mjukt grått, dammigt rosa och naturliga gröna toner som ger en hemtrevlig, sval och luftig känsla. Målade möbler kombineras gärna med obehandlat eller silverfärgat trä och linnetyger. Frodiga växter och en mättad svart accentkulör ger tyngd till den i övrigt skira stilen.

Kulörerna i detta tema är: Aubergine 710, Anemon 656, Trofast 861, Visdom 862, Lycka 860, Harmoni 859.

Jordnära kulörer

I detta tema är kulörerna jordnära och går i mustiga nyanser som tegel, nougat och vinrött. När dessa kompletteras till mörkare träslag, läder i naturtoner och exempelvis detaljer i rökfärgat glas, skapas ett lika uppdaterat som helrätt 70-talsuttryck.

Kulörerna i detta tema är: Frid 863, Impulsiv 864, Passion 866, Mohair 653, Evig 865, Svartpeppar 584.

Vilsamma kulörer

Lavendeltoner och sotade rosa kulörer tillsammans med bränd orange och himmelsblått harmonierar fint och ger en vilsam kulörsättning. I temat finns de eleganta materialen som siden och sammet, gärna i kombination med härliga blommönster. Tänk sofistikerat, tänk dekorerat och gärna överdådigt.

Kulörerna i detta tema är: Innerlig 810, Lavendel 726, Kokos 502, Tornado 854, Livlig 867, Himmelsblå 742.

MATTA TRENDER

Coolt med kalk!

Det finns inget lyxigare än riktigt helmatta väggar och tak! Och nu är det enkelt att få fram den rätta ytan. Wall Paint Chalky Finish är en vattenbaserad, miljöanpassad färg som är nästan helt luktfri. Den kan användas på de flesta underlag – gips, tegel, betong, målade eller lackade ytor… Färgen är tålig mot repor och märken. Dessutom finns den i olika varianter, för golv, möbler och köksskåp. Så satsa på helmatta ytor inomhus!

Läs mer om kalkfärgen här och hur du målar steg-för-steg…

ALCRO DESIGNERS

Utvalda kulörer från Alcro Designers – ad.18

Kollektionen ad.18 innehåller femton utvalda kulörer grupperade i tre större trender: Lemon Crisp, Dark Wood och Desert Sunset. Prova i liten skala på en hylla eller pall – eller gå hela vägen och måla om allt. Inspiration till kulörval och inredningsdetaljer hittar du i vår nya färgkarta, med bilder komponerade av inredningsstylist Dennis Valencia. Välkommen in till oss och välj dina favoritkulörer!

VARM OCH KRISPIG

ad.18 Lemon Crisp

Den här kulörkollektionen är en modigare och mer kreativ variant av de vita och ljusgrå nyanser vi har sett de senaste åren. Kulörerna är inspirerade av citrusfrukter och späda grönsaker i gräddiga toner. Lemon Crisp är varm och krispig på samma gång och passar extra bra till en modern inredningsstil. Tänk materialkrockar mellan tekniska och naturliga material; plexiglas ihop med luddigt ull, plast och lackade färgytor tillsammans med ljusa träslag och keramik.

ELEGANT OCH BOHEMISK

ad.18 Dark Wood

Dark Wood är en elegant kollektion med bohemiska inslag. Kulörerna är inspirerade av renässansmålningar, brittisk dandy och italienskt 70-tal med grafiska mönster. Resultatet blir både stiligt och lekfullt -inte minst i rum med högt i tak. Material som manchester, sten och sammet representerar Dark Wood och de mörka kulörerna som går ton i ton kommer fram när matta ytor blandas med det blanka. Våga bryta mönster i inredningen: blanda antika föremål med lekfull ny design.

HARMONISK OCH VÄNLIG

ad.18 Desert Sunset

En välkomnande kollektion i uteslutande varm färgskala. Harmoniska kulörer med inspiration av sandiga solnedgångar; tänk kvällsljus i Mojaveöknen med alla dess färgskiftningar. Desert Sunset är modern och vänlig med vågat poppiga inslag. Kollektionen fungerar fint i miljöer med stora ljusinsläpp. Inred med material som skinn, koppar och marmor, men även ruffigare textilier och gröna växter. Återbruk i alla dess former kommer till sin rätt i denna trend.

Välkommen in till oss på Färgservice!

Du hittar oss på Fosievägen 2,
214 31 Malmö. Telefon 040-804 00.

Vardagar 6.45–18
Lördag 10–16
Söndag och helgdagar stängt

Se övriga avvikande öppettider här.

VÄLKOMMEN!